Waarom een vlaggenmast in de tuin?

We hangen de vlag regelmatig uit. Met Koningsdag, 5 mei en andere speciale gelegenheden. Erg vervelend als je steeds de zolder weer op moet om die vlaggenstok te halen. Bespaar jezelf tijd met een vlaggenmast! We snappen dat je niet staat te springen om veel geld uit te geven aan een vlaggenmast, maar dit hoeft ook helemaal niet. Er zijn namelijk veel verschillende vlaggenmasten voor verschillende prijzen.

Waarom een vlaggenmast?

Bij een vlaggenmast denken we toch vaak aan eentje die wordt gebruikt door bedrijven om hun logo te laten zien aan voorbijgangers of potentiële klanten. Maar vlaggenmasten worden ook gewoon gebruikt door particulieren. Met een vlaggenmast in je tuin kun je laten zien hoe trots je bent op je provincie of je kunt op belangrijke gelegenheden de Nederlandse vlag laten wapperen. Maar dit is niet het enige, je kunt de vlaggenmast namelijk ook opfleuren. Het hoeft helemaal niet saai te zijn, maak het zo gek als jij wilt.

Verschillende masten

Het aanbod in vlaggenmasten is erg klein, toch? Niks is minder waar, er zijn namelijk erg veel verschillende soorten verkrijgbaar. De vlaggenmasten kunnen verschillen in grootte, kwaliteit, kleur en design. Je kunt duizenden euro’s uitgeven of kiezen voor een goedkopere variant. Als je het hele jaar wilt genieten van de vlaggenmast, is het verstandig om te kiezen voor een sterke mast die wel tegen een stootje kan. Als je kiest voor een minder sterke variant, moet je deze naar binnen halen bij een sterke wind.

Niet onbelangrijk: de vlag

Heb je een keuze gemaakt? Ga je een vlaggenmast kopen? Dan is er nog een klein dingetje waar je rekening mee moet houden: de vlag. Je koopt de vlaggenmast natuurlijk niet voor niks en je wilt dan ook dat er een mooie vlag in hangt. Kies je voor de vlag van de provincie? Of ga je toch voor de traditionele Hollandse vlag? De keuze is reuze en als je wilt, kun je ook nog eens een eigen vlag laten maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.