Wanneer zijn jaloezieën geschikt als raamdecoratie?

Horizontale jaloezieën zijn één van de meest voorkomende raamdecoraties op de Nederlandse markt. Door de veelzijdigheid en de oneindige mogelijkheden in vorm en kleur zijn jaloezieën geschikt te maken voor iedere ruimte, of het nu een gezellige woonkamer is of een moderne zakelijke ruimte, met jaloezieën zorgt u voor de juiste sfeer. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, variërend van klassiek en warm hout tot modern en strak aluminium. Of de ideale combinatie, kunststof jaloezieën in hout-look. In deze blog vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Verschillende breedte lamellen

Het is mogelijk om de lamellen van uw nieuwe jaloezieën uit te voeren in verschillende breedten. Zo kunt u ervoor kiezen voor een klassieke stijl met brede lamellen of juist voor een moderne stijl met smalle lamellen. De lamelbreedte geeft de ruimte een compleet andere sfeer, zo kunt u dus uw jaloezieën compleet aan laten sluiten op uw smaak en de stijl van uw interieur.

Horizontale jaloezieën op maat laten maken

Vanzelfsprekend is er veel variatie mogelijk binnen raamdecoraties. U kunt uw binnenzonwering dan ook compleet op maat laten maken, om deze geheel passend in uw woning te krijgen. Niet alleen de afmetingen, maar ook de kleur, materiaalkeuze en afwerking is geheel naar eigen wens te bepalen. U kunt ervoor kiezen om uw jaloezieën uit te rusten met een ladderband, deze stoffen band loopt over de lamellen heen en geeft uw jaloezieën een meer aangeklede look. De ladderband kunt u in verschillende kleuren laten uitvoeren, zo kunt u ervoor kiezen om een kleur te gebruiken die contrasteert met de lamellen, of juist één die terugkomt in de lamellen.

De prijs van jaloezieën

Raamdecoratie op maat gemaakt, die past in de stijl van uw woning of kantoor hoeft u geen vermogen te kosten. De kosten van jaloezieën liggen tussen de €100 tot €200 voor een gemiddeld raam, dit is exclusief montage. Voor de montage moet je nog eens rekenen op ongeveer €50,00 – €100 per raam. De prijs is ook grotendeels afhankelijk van het gekozen materiaal. Bamboe of hout is duurder dan kunststof. Informeer bij een raambekleder in Limburg, Utrecht, Groningen of een van de andere regio’s naar de exacte prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.